مزایای استفاده از دستگاه بن ماری

از نظر فنی، چیزکیک کیک نیست. این یک کاسترد روی پوسته کراکر گراهام است. وقتی کاستاردها را کم و آهسته بپزید بهترین عملکرد را دارند که بن ماری به رسیدن به آن کمک می کند. بن ماری در حفظ بافت غنی و صاف کاسترد پخته شده کمک زیادی می کند.

به هر حال بن ماری چیست؟

بن ماری یک ظرف آب گرم است که کیک پنیر شما را دور تابه را احاطه کرده است. به عنوان یک بافر برای گرما عمل می کند تا کاستارد شما به آرامی و یکنواخت پخته شود. اگر می‌خواهید در مورد آن سرآشپز باشید، می‌توانید این دستگاه را بن ماری بنامید.

https://waterbath12.iranblog.net/

تابه ای که برای بن ماری خود استفاده می کنید باید بزرگتر از تابه شکل فنری برای چیزکیک شما باشد. در حالت ایده‌آل، فضایی بین 1 اینچ تا 1-1/2 اینچ بین دو ماهیتابه می‌خواهید - نرم اما نه سفت. همچنین باید به اندازه کافی آب را در خود نگه دارد تا به نیمه تابه فنری برسد.

اما بن ماری دردناک است!

میدانم! به این فکر کنید: چیزکیک کار بسیار زیادی است. پس چرا از یک مرحله که بهترین نتیجه را تضمین می کند، بگذریم؟

تنها یک راه برای فهمیدن وجود داشت. من دو تابه از این دستور العمل کیک پنیر عالی کاملاً شگفت‌انگیز را در کنار هم پختم: یکی در قیمت بن ماری، یکی نه. این یک دستور العمل بسیار اساسی است که برای هر چیز کیک دو پوند پنیر خامه ای نیاز دارد.